Despre noi

TURQUOISE Studio Design este un studio de creatie, animat de o echipa tanara, care a luat fiinta pentru a oferi servicii complete de amenajare. Specialistii nostri va pot ajuta cu idei pentru utilizarea maxima a spatiului, in asa fel incat sa puteti beneficia de confort, eleganta si armonie.

Echipa noastra va ofera servicii complete de design interior, proiectare 3D, mobila italiana si proiecte de mobila la comanda, consultanta de specialitate, administrand eficient toate aspectele ce tin de amenajarea unui spatiu, privat sau comercial, pana la realizarea finala.

Noi va procuram timp, pentru ca ne ocupam de toate detaliile necesare pentru ca locuinta dvs. sa fie perfecta: gresie, faianta, parchet, tapet, usi, perdele, draperii, covoare, canapele, corpuri de iluminat si tablouri. Astfel, veti avea timp sa va ocupati de celelalte lucruri importante pentru dvs.

1. VIZIUNE
Viziunea noastra este sa devenim lider in domeniul designului interior din Constanta prin: oferirea unor servicii de inalta calitate; informarea si pregatirea permanenta a angajatilor; educarea continua a clientilor nostri si a constantenilor in materie de design interior, inovatie si stil.

2. MISIUNE:
Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este sa oferim servicii complete de amenajare, tinand cont de cerintele (nevoile) si bugetul clientului, tendintele actuale in materie de design interior, a.i. sa rezulte un spatiu (decorat) armonios, confortabil si elegant.

3. VALORILE COMPANIEI:

Orientare catre client

 • Ne purtam cu clientii asa cum am vrea si noi sa fim tratati;
 • Suntem alaturi de clientii nostri, nu pentru a ne impune propriile pareri, ci pentru a colabora in scopul atingerii stilului propriu alclientului, in acord cu dorintele si nevoile acestuia dar si cu regulile de ambientare ale unui spatiu modern si functional;
 • Ne surprindem placut clientii prin tot ceea ce facem, stilul abordat si unicitatea designului.

Calitatea serviciilor si produselor oferite

 • Oferim servicii de calitate inalta tuturor clientilor si furnizorilor nostri;
 • Garantam calitatea serviciilor si produselor oferite de furnizorii nostri;
 • Acordam o atentie deosebita detaliilor si finisajelor;
 • Echipa TURQUOISE Studio Design este formata din specialisti cu o experienta indelungata in domeniu.

Servicii complete de design interior pana la realizarea finala a proiectului

 • Oferim servicii complete de design interior, proiectare 3D, realizare mobilier la comanda, import mobila italiana, gresie si faianta, consultanta de specialitate, management de proiect si o gama larga de produse de la cei mai buni furnizori din domeniu;
 • Toate produsele si accesoriile incluse in proiect sunt reale si le oferim noi sau colaboratorii nostri (design de produs; mobila italiana; mobila la comanda; tapet; gresie si faianta; parchet; usi; perdele si draperii; covoare; mobilier de baie si instalatii sanitare; electrocasnice; corpuri de iluminat).

Creativitate si Inovatie

 • Echipa TURQUOISE Studio Design participa anual la targuri de specialitate in tara si strainatate, informandu-se astfel in privinta trendurilor in materie de design interior si mobilier;
 • Informare permanenta asupra noutatilor din domeniu si aplicarea acestora in proiectele TSD;
 • Creativitatea si inovatia sunt principalele noastre preocupari.

Incadrare in BUGET

 • Ne incadram in Bugetul propus de clientul nostru;
 • In cadrul proiectelor noastre, punem la dispozitie clientilor produse de calitate la preturi conforme cu bugetul alocat.