Servicii

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Conceperea unei teme generale in decorarea spatiului, a unei idei unitare de amenajare, in pas cu tendintele actuale si nivelul bugetului; discutie legata de gama cromatica; recomandarea placilor ceramice si a accesoriilor (tapet, parchet, usi, perdele, draperii, covoare si alte decoratiuni); recomandarea furnizorilor de mobila (mobila italiana, mobila la comanda).

PROIECTARE 3D

Imaginile sunt cele care explica si exprima un concept; ele fac trecerea de la gandirea vizionara a designerului catre perceperea palpabila a acesteia.

In cadrul proiectarii 3D se concepe designul interior pentru fiecare incapere a casei tale, se decoreaza pe baza cotelor tehnice (releveu spatiu, schita de compartimentare sau recompartimentare, planul electric), a gamei cromatice si a bugetului discutat, selectandu-se materialele potrivite (gresie, faianta, parchet, tapet), materialele textile pentru perdele si draperii, se proiecteaza si se pozitioneaza mobilierul. Se acorda o atentie deosebita functionalitatii si utilitatii mobilierului.

In urma simularii 3D veti putea vizualiza spatiul proiectat tridimensional, in unghiuri fotorealistice care sa cuprinda toate zonele amenajate, inainte de inceperea lucrarilor si va asiguram ca toate produsele si accesoriile incluse in proiect sunt reale si le puteti gasi la furnizorii nostri sau pe piata.

MANAGEMENT DE PROIECT

Dupa finalizarea proiectului 3D se achizitioneaza toate produsele si accesoriile necesare: se aleg produsele pentru finisarea peretilor (vopsea lavabila, tapet), gresie, faianta, parchet, usi, se comanda mobilierul (mobila intaliana sau mobila la comanda), materialele textile, corpuri de iluminat, covoare si diverse obiecte decorative.

Aceasta etapa este deosebit de importanta atat in conditiile in care se incepe amenajarea unei case nou construite, cat si atunci cand spatiul a fost anterior locuit si trebuie reamenajat. Etapa consta in urmarirea pe santier a respectarii proiectului, realizarea finisajelor, decorarea peretilor si aplicarea placilor ceramice, montajul mobilierului si a usilor si incadrarea obiectelor decorative. Prin acest serviciu va asigurati de acuratetea si de calitatea realizarii finale a Proiectului de Design Interior.

Etape in realizarea proiectului

Modul de lucru:

Se realizeaza o prezentare a firmei si a portofoliului apoi are loc o discutie generala in vederea cunoasterii exigentelor clientului referitoare la utilitate, stil de amenajare dorit (daca exista), culori si bugetul in care trebuie sa ne incadram. Discutia se realizeaza in baza planului de constructie al spatiului. Se realizeaza oferta de pret, clientul achita avansul si se stabileste data pentru realizarea masuratorilor de detaliu.

Se discuta detalii legate de designul general:

  • propunerea gamei de culori si materiale,
  • propunerea combinatiilor de materiale (gresie, faianta, parchet, sticla, metal, etc.)
  • propunerea amplasamentului obiectelor sanitare bai
  • propunerea amplasamentului mobilierului
  • se realizeaza masuratoarea si releveul 2D

Se prezinta simularea 3D in unghiuri fotorealistice care sa cuprinda toate zonele amenajate. Au loc discutii pe baza simularii 3D si eventuale modificari.

Se inainteaza schitele si comenzile pentru realizarea finala a proiectului:

  • schite de amplasare a instalatiilor electrice si sanitare
  • schite tehnice pentru realizarea peretilor despartitori, tavanelor din gips-carton si alte materiale
  • alegerea materialelor folosite: culori lavabil, vopsele decorative, precum si alte produse necesare realizarii proiectului
  • inaintarea ofertelor de pret pentru produsele incluse in proiect

In situatia in care este nevoie/ Daca situatia o cere, se urmareste efectuarea lucrarilor pe santier si se discuta cu echipa de montaj de la fata locului (Nu tinem locul dirigintelui de santier!).

Preturile noastre incep de la 20 euro/mp si merg pana la 30 de euro/mp, in functie de suprafata, complexitatea si de timpul necesar de lucru pentru proiect.